AMBULANCES + HEARSES part XV on Alphabet beginning with R till S

AMBULANCES + HEARSES part XV on Alphabet beginning with R till S

RAF (Rīgas Autobusu fabrika) Latvia – Ambulances and Hearses

Rambler and Nash-Rambler Ambulances and Hearses

Range Rover Ambulances and Hearses

RANGER off the road ambulances

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Renault Ambulances and Hearses since 1907 till recent

ROBUR Ambulances in combination with IFA – Phänoman – Garant .

An Rocar ambulance is backed up to the Emergency Room entrance to the United Nations field hospital in Mogadishu. The hospital is administered by the Romanians.

ROCAR Ambulances

tpt transport truck lorry wagon rolls royce du maurier cigarettes concours ramsgate

Rolls-Royce Ambulances, Hearses and Limousines since 1910

ROVER Hearses and Resque  Ambulance

Russo Baltique Ambulances from the WWI

That were all the R’s up to the S

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.