AMBULANCES part XII Ambulances on Alphabet beginning with MB till N

AMBULANCES part XII Ambulances on Alphabet beginning with MB till N

23.5.1957
Operationswagen der Chirurg. Klinik Heidelberg
(1. Fahrbarer Operationssaal der Bundesrepublik)

Mercedes-Benz Typ 200 / 200 D Krankenwagen, Aufbau Binz auf Fahrgestell mit langem Radstand, ca. 1967 (Werkfoto Fa. Binz, Lorch)

1994

Lots off different Mercedes-Benz Ambulances and Hearses from 1924

Lots off Mercury Ambulances and hearses

767 best Last ride images on Pinterest

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miller – Miller Meteor Ambulances and Hearses

MINERVA Ambulances and Hearses between 1914 and 1952

Mini Ambulance

Mitsubishi Ambulances and hearses

tpt transport truck lorry wagon hampshire ambulance service bedford austin 3 three way morris commercial

Morris & Morris Commercial Ambulances & Hearses

1974 Mowag W 200

MOWAG – MOWAG Dodge – MOWAG Eagle Ambulances

For as far as I know there are no more Ambulances and Hearses beginning with an M

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.