AMBULANCES part IX international Ambulances on Alphabet from I till K

AMBULANCES part IX international Ambulances on Alphabet from I till K

1953 – IFA F8 Krankenwagen

1955 IFA F8 Kombi-Hearse 1983 IFA Wartburg 353W 1986 ifa-barkas-b-1000-ambulance-1986 IFA Framo V901-902 Bestattungswagen – Leichenwagen DDR IFA Granit 27 IFA Phänomen és Fiat 1100 (a nagy a Phänomen) IFA Robur Ambulance a IFA Robur ambulance IFA Framo

Imperial 1927 Cadillac, 1939 Chevrolet, 1951 Pontiac, 1957 National Landau, 1959 Crown, 1959 Memphian Chrysler, 1959 National, 1964 National and 1977 Chrysler Ambulances and Hearses.

International Harvester Ambulances

1935 AUTO-KAROSSERIEFABRIK – INTERNATIONAL HEARSE

Isuzu Ambulances

IVECO Resque Units and Ambulances

Jaguar Ambulance and Hearses

JEEP – Kaiser – Willys – Willys Overland – Holden – Horton Quick Responders and Ambulances

1915 Jeffery Ambulance en Hearse (Hansen)

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.