AMBULANCES part VI international Ambulances on Alphabet from E + F(Flxible)

AMBULANCES part VI international Ambulances on Alphabet from E:

EBRO siata 12 Ambulancia

Nissan EBRO Ambulancia 1622

1954 Jeep EBRO Willys Ambulance 4wd 5

EBRO F 108 Ambulances

Edsel Ambulances and a hearse from 1957, 1958 + 1959

Eureka Coachbuilders for Ambulances, Hearses and more from 1933 till recent

No more Ambulances or Hearses beginning with an E going further to the F

196201 . Fargo-ambulanssi nro 43 vm. 1961.

 FARGO Ambulances and Hearses from 1936 – 1966

Ferrari Hearses

tpt transport bus minibus double decker coach minibus? ambulance? fiat italy show presentation demonstration seminar

Fiat Ambulances from begin 1900 till recent!!

FIAT Hearses – auto Funebres

 Flxette ambulances on Buick chassis

Flxible Ambulances + Hearses mostly on Buick chassis

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.