Myn Transport Blog I

Now with Berliet Ad by You Tube

Myn Transport Blog

bussen-123berliet-4renault-5chausson-6floirat-7chausson-8floirat-9renault-10chausson bussen-123berliet-4renault-5chausson-6floirat-7chausson-8floirat-9renault-10chausson

Beste Lezers, ik begin dit blog hier omdat ik eerst een ander blog heb gehad met een betaald domein. Nu wilden ze na minder dan een jaar al nieuwe betaling en mijn ervaringen met de bereikbaarheid waren ronduit slecht. Idem met de beantwoording van vragen enz.

Kortom ik begin opnieuw alhier. De oude naam was hottransport.net, de nieuwe myn transport blog.

De maker ben ik Hot, en in het begin zal het gaan om het herplaatsen van blogjes die ik al eerder op hottransport net geplaatst had, maar zo gauw ik de oude vastgelegd en overgebracht heb komen er nieuwe bij. Ik werk op dit moment aan blogs over bussen, en doe dat in verschillende talen, en had een enorm aantal volgers, maar ik denk dat die snel zullen volgen.

Welkom bij het vervolg:

https://youtu.be/eUoP1pe02qc    Oude Reclame Berliet Buses

View original post

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.