WILLEMS Belgium

WILLEMS

To my nowledge is Willems a Belgium manufactor of Motors.

But there is a problem. I search and search and find nothing about it. In the past there was a site called: De Geschiedenis van de Belgische auto and another one called: Per Autocar door de Twintigste Eeuw and both do not exist anymore. I can only show you the photo’s I found before.

1935 Willems  Ragheno A.403 uit 1935 antwerpse autobussen3

1935 Willems Ragheno

1935 Willems B

1935-willems

1936 Willems-Jonck B

1936-willems-jonckheere

1937 Willems

1938 Willems 1938 chassis B

1938-willems-chassis

1938 Willems toerisme B

1938-willems-toeristcoach

1939 Willems Centrum Car B

1939-willems-centrum-Van Rompaeye

1939 Willems-Nylon België

1939-willems-nylon-car

1940 Willems-Waukesha-Ruyschaert België

1940-willems-waukesha-ruyschaert

Willems Motor met Henschel Chassis de Muynck B

willems-motor-met-henschel-chassis-de-muynck

Willems-Diana 1 B

Willems

Willems-Diana 1bis B

Willems

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.