Saurer Bus Aufbau SEITZ Kreuzlingen, im Mettauertal

Aufbau Seitz Kreuzlingen, im Mettauertal

Switserland

Rotterdam was searching after World War II for buses for rebuilding the Public Transport System in the City. On of the Buses they choose was Saurer, and they bought 60 buses in Switserland, built by Aufbau Seitz Kreuzlingen. im Mettauertal in Switserland. There is almost no information further on the www

1936 Saurer, 17-21 Plätzer, Aufbau Seitz Kreuzlingen, im Mettauertal im Einsatz 1948 - 1954 1947 Saurer 4 CT 1D carr Seitz GTW 191 1947 1947 Saurer 4 CT 1D carr Seitz GTW 192 1947 Saurer 4 CT 1D carr Seitz GTW 194 1947 Saurer 4 CT 1D carr Seitz GTW 196 1947 Saurer 4 CT 1D carr Seitz GTW 197 1947 Saurer 4 CT 1D carr Seitz GTW 200 1948 221-2-Saurer-Seitz 1948 Saurer 4C - Seitz  RET 223 1948 Saurer, 4CT1D-H Seitz Bus 225, Saurer-Seitz, Coolsingel kruising Blaak-Binnenweg 1964 Bus 224, Saurer-Seitz na verkoop in gebruik als circuswagen

http://www.rovm-digitaal.nl/voertuigfotos/bus/bussen-ret/ret-bus-serie-221-225/

https://www.facebook.com/RotterdamsOpenbaarVervoerMuseum

https://myntransportblog.com/2014/09/27/saurer-buses-arbon-switserland-1903-1982/

More pictures from Saurer and Seitz, use this links.

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.