Carrozzeria PISTOIESI Italy

Carrozzeria PISTOIESI Italy

There is no info about Carrozzeria Pistoiesi, I Searched and searched, but it’s hopeless.

I only will show some pictures:

1958 Alfa Romeo Tipo Mille carrozzeria Pistoiesi 1962 Alfa Romeo 1000 Pistoiesi 1965 Autobus Lancia Esagamma 718 Pistoiesi 1965 Fiat 410 carrozzeria Pistoiesi 865303899 Alfa Romeo 910 AF Pistoiesi (1957) Alfa Romeo Mille AU7 Pistoiesi (1958–1962) ALFA Romeo mille AU10P Pistoiesi Turkije AU811 Pistoiesi + Fiat 410. De Simon AUTOBUS N.2 FIAT 418 AC Breda Pistoiesi AUTOBUS N.14 e 15 FIAT 418 AC Breda Pistoiesi Fiat 306 Pistoiesi a Fiat 306 Pistoiesi Fiat 410 Pistoiesi 805 fiat 418AL pistoiesi roma Fiat 421 carrozzeria Pistoiesi FIAT 421, carrozzato Pistoiesi fiat_410_pistoiesi Gli Alfa Romeo 1000 Pistoiesi I Lancia 703 e 718 Pistoiesi Lancia 703 e 718 Pistoiesi Pistoiesi 607 805 imola Pistoiesi 16893a

This are all Lancia’s, Alfa Romeo’s and FIAT’s, and there is no garantie they are all made by Pistoiesi.

When there are readers who know more, please take contact with hotrose60@gmail.com

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.