Buses MODASA Peru

Modasa

(bus manufacturer)

Modasa Logo

MODASA (an abbreviation of Motores Diesel Andinos S.A), is a Peruvian bus manufacturer. MODASA products include buses, such as coach buses and school buses and tourist bus es, and cars, including pick-up trucks. MODASA provides a service converting automobiles to run off of natural gas. The company also produces generators and mobile generators. Modasa VolksBus in Perú.

2008 modasa-agrale-2008-vendo-peru Modasa Logo 2009 Modasa Apolo - Agrale 2010 bus+agrale+modasa+puno+puno+peru 2011 Modasa Zeus II DP Scania 2012 Modasa Zeus II DP - M. Benz 2012 Modasa Zeus III DP - Volvo 2013 MODASA ZEUS II SCANIA K420 DSG 2013 Modasa Zeus III DP - M. Benz anita_copia Bus Apolo Turismo Modasa BUS MODASA Bus Titán Interprovincial Turismo Modasa bus_titan_urbano BUS-AGRALE-MODASA-Huaraz Minibús Modasa Agrale Mercedes Benz Modasa 8x2 slide3 Modasa Apolo  Bus a Gas Agrale Modasa Dakar Off Road Modasa Urbano Modasa Car Modasa bus titan urbano Modasa Berazategui SONY DSC Modasa Apolo 6x2 Modasa de Perú fabricará los buses del Metroplus de Medellín Modasa Logo Modasa URBANO002 Modasa Vegutzi 5bur86 MODASA Volvo Torino B58 Modasa Zeus de SAN CRISTOBAL DEL SUR Modasa Zeus Mercedes Benz Modasa Zeus Scania K400 8x2 a Modasa Zeus Scania K400 8x2 Modasa Zeus Volvo 136 modasa-1_5211 talleres modasa

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.