METALSUR Carrosseria Argentina

Logo-Matlasur-2012.

Started in 1989

Metalsur advances in spectacular style in its market offering and introduces a new range of models that prevail in addition to the

tradition to rosbutez, careful design both in form and in the variety of details and design features that are incorporated; trying than the sum of them from us as a result: perfection.

That and much more say Metalsur Bodywork SRL is permanently shining future we as a point of reference to the carrier.

1990 Metalsur Zeppelin Scania K112_COTAP 1990 Metalsur-publicidad-Zanello-Coleccion_Danilo_Homs 2001 Aerovias de Venezuela (107) Metalsur Starbus II DP MB O-500RSD 2006 Metalsur Starbus DP  MB O400RSD 2008 Metalsur_Starbus_-_M._Benz__Buses_Cata_Internacional 2009 Metalsur_Starbus__-_M._Benz___Buses_Rutas_Argentinas_Argentina 2011 BUSQUEDA-RESP-LOG-METALSUR 2011 Metalsur 2013 U.C.Ayacucho (2100) Metalsur Starbus II DP Scania K400 Expresos Maracaibo (1144) Metalsur Starbus II DP MB O-500RSD JJJD Logo-Matlasur-2012. Mercedes Benz O 500 RSD carrozado por la firma rosarina Metalsur Metalsur 3 Metalsur 8x2 dfgdfgdfgdgdfgfdgd Metalsur Arrow365CB MB O400RSD Metalsur Arrowliner Mercedes Benz O-400RSD Metalsur Carrocerias SRL Metalsur dark Metalsur Fase DP MB O400RSD_KK205 Metalsur fotog704 Metalsur in action Metalsur logo klein Metalsur Master Metalsur Starbus - ANDESMAR coche 5188 Metalsur Starbus DP - MB O400RSD 2006 Metalsur Starbus M.benz 0-500 RSDD Metalsur Starbus M.Benz 0-500RSD Metalsur Starbus PA Flecha 6039 Metalsur Test metalsur_starbus_pa MetalsurArrowliner405BusesCarazaInternac pruebadoble-1024x676

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.