Buses bodybuilders EL INDIO Argentina

Buses EL INDIO Argentina

EL INDIO

Argentina

 01

1959 Mercedes Benz L 312 – El Indio – FLIA. TRAVERSO ©Foto Marcelo Salgado

 02

1961 Ford B-600 – El Indio – Santa Fé Linea 39

03

1963 Bedford J6LZ1 – El Indio – Linea 7

04

1963 DeSoto D-400-El Indio Linea 114 DOTA

05

1963 LOGO Merceds Benz L 312 El Indio Vista del espejo interior Espectacular

 06

1965 DODGE D-500 Naftero – El INDIO

07

1968 Mercedes-Benz O-140 – El Indio – Trevisan Hnos Linea 7

08

1969 Mercedes Benz LO 1112 EL INDIO Medio Distancia Buenos Aires Argentina

 09

1971 Publicidad carrocerías El Indio

10

1975 EL INDIO-DODGE 500 + DP500 ©JAR2000

11

1981 Ford B-7000 – El Indio Campeon – ©Gustavo del Manzo

 12

1981 Mercedes Benz OC1214-EL Indio-Gauchito

13

EL INDIO-FORD ©JAR2000

FINITO

Filed Under: ARGENTINABEDFORDBusbuilderBUSESDESOTODODGEEL INDIO,FordMercedes Benz

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.