Buses CAPRE ASTROCAR Mexico

Buses Capre Astrocar Mexico

01

Going to Mexico today. Lots of Buses there. One of them is the Capre Astrocar. Take a look there:

Capre Astrocar bus in San Miguel de Allende, Mexico

02

  CAPRE Convencional abc-convenci DINA-FORD

03

Camion-Bus Dina Astrocar

04

 Capre Astrocar

05

Capre Astrocar

06

Capre Astrocar AEZTAC

astrocar

Astrocar Joke Paramount

2012 Capre Astrocar

2012 Capre Astrocar Dina © Sitios Busólogos HLJC.

07

 Capre Astrocar Del DF ©vicvera

08

 Capre Astrocar gracias

09

CAPRE Astrocar Servicio abc-astroc

10

Capre escuina-astrocar

12

Capre atr-astrocar

13

Microbus Minibus Dina Capre Camion Diesel

Filed Under: BUSESCapre AstrocarDINAFordMexico

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.