Buses Jiangsu CHANGLONG Bus Co., Ltd. China

Buses Jiangsu Changlong Bus Co., Ltd. China

01 logo

Changlong Logo

China is a big manufactor from buses. They al all modern, and there is not much history yet.

02

City bus YS6110SG,View double-decker city bus, ChangLong

03

Scania N310UA 13.8M fitted Chang Long Body

04

Articulated city bus YS6180G,View articulated bus, ChangLong Mercedes

05

 Coach bus YS6708,View 7 meter coach bus, ChangLong

06

City bus YS6750G,View city bus 7meter, ChangLong

13

CHANGLONG  MINI BUS  YS6718

07

Coach bus YS6900,View Coach bus 9 meter, ChangLong

08

Changlong Environmental Electric City Bus

09

City bus YS6120G,View city bus design, ChangLong

10

Coach bus YS6108,View coach bus for sale, ChangLong

11

Tourist bus YS6120E4Q1,View tourist passenger bus, ChangLong

12

Changlong (ALFA) CNG (New Energy) City bus YS6990NG

Filed Under: BUSESCHANGLONGCHINA

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.