Buses, Ambulances, Hearses, Taxis, Limousines CHECKER USA

Buses, Ambulances, Hearses, Taxis, Limousines CHECKER USA

01

Checker-Taxi-Madison-Sq-New-York

It’s a taxi, it’s a Limo and a bus
Look with me to all the variations
02
Checker A8 Taxi
03
Checker Model A4 1950
04
Checker Model A6 1953
05
Checker-A10-taxi-2
06
Checker Folder
07
Checker Aerobus Schmidt Zeevis Rotterdam
08
Checker Bus 1962
09
Checker Aerobus 1962
10
 Checker Aerobus limousine 1974
11
Checker Aerobus Glacier MT1
12
Checker Aerobus 12 Passenger 8 Door Limousine 1967
13
Checker Bus 1968
14
Checker Aerobus 1969
15
Checker Aerobus
16
Checker Model A8 Ambulance 1956
17
Checker Ambulance 1957
18
Checker-superba-marathon-limousine
19
Checker-superba-marathon-sedan
20
Checker-superba-marathon-stationwagen
21
Technisch zijaanzicht Checker Taxi-Superba-Marathon
22
Checker medicab
23
Checker Ambulance
24
Checker Marathon Ambulance
25
Checker Aerobus Ambulance
26
Checker-based hearse he spotted in Uruguay 1949-’52
till so far!!

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.