Historic Car´s V * DAF 55 SILURO The Netherlands

Fabelachtige Daf

  
Helemaal feestelijk ga ik jullie een aanwinst van mijn speurtocht naar zeldzame en mooie oude auto’s laten zien. Gisteren kwam ik deze werkelijk on-Hollandse DAF tegen en kan het gewoon niet laten. http://www.dafmuseum.nl/NL/DAF-Museum/Pages/DAF-Siluro.aspx In het Daf museum staat er ook werkelijk een.

Eigenlijk zou mijn eigen DAF 750 er ook een plaatsje verdient hebben, want met dat oude bruine apparaat heb ik nadat ik er ƒ 300,- voor had betaald en er een enorme portie glasvezel, plamuur en verf in had verwerkt en waar ik uiteindelijk nog meer dan 300.000 kilometer mee heb gereden met 44 setjes aandrijfriemen, en daarna nog aan een liefhebber in Velp voor ƒ 350,- heb verkocht. Ik heb er niet een foto van terwijl het toch zo’n mooi beschilderd actie autootje was geworden.
1968 DAF Siloru 2x
*
1968 DAF 55 Siluro Liege
*
1960 DAF je Ad
DAF Reclame EVOLUON Eindhoven 1960
1968 Daf Siluro
*
DAF DSCN1525
*
1968 DAF SILORU
* © Alex Miedema
Ik laat het er voor nu bij. Ik ga een uurtje pitten. Rose en ik waren vroeg op en hebben voordat het ging regenen heerlijk met Jesse gelopen, en daarna heerlijk uitgebreid gebruncht voor de TV.

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.