Buses bodybuilders CAMERI Italy

Buses Busbuilder-Carrocier CAMERI Italy

Buses busbuilder-carrosier CAMERI Italy

Fiat 306-3 Cameri 285
Fiat 308 Cameri a
Fiat 308 Cameri b
Cameri is one of the many busbuilders from Italië. Most of the buses they made were FIAT’s, but they build also for Lancia & Alfa Romeo

Fiat 308 Cameri

Fiat 308Cameri Perego

Fiat 308L Cameri Asso

Fiat 314 Cameri © Gabriele Mencucci

Fiat 314-3 Cameri 835

Fiat 343 with Cameri bodywork

Fiat 343L Cameri 1973 1988 stefer bus 6101 F343 © Kaiblinger

Fiat 410A.111 Fiat-Cameri 1970 stefer bus 787

Fiat 418 AC Cameri 3123

Fiat 418AL Cameri 28

Fiat 418AL Fiat-Cameri 1973-1974 stefer 335 F418AL Cameri © Kaiblinger

Fiat 421 Cameri

Fiat 421AL Cameri ATM Torino a

Fiat 421AL Cameri ATM Torino

Fiat-Cameri

MKNA-Fiat 418AL Cameri 3371 © MARIO KAIBLINGER

MKNA-Fiat 418AL Cameri 3395 © Mario Kaiblinger

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.