Buses bodybuilder BEULAS Gerona Catalonië Spain

Pegaso
Pegaso (Photo credit: Wikipedia)

Bussen BEULAS Bas Spanje

Arbúcies Selva GironaCatalonia Vandaag gaan we naar Spanje. Een bedrijf dat al lang geleden in 1934 gestart is door Ramón Beulas and Narcis Pujol in Arbúcies, een dorpje in het Selva land van de provincie Gerona te Catalonië te Spanje. Ook bij deze bussen is het weer zo dat hoofdzakelijk de oude modellen tot de verbeelding spreken, want de nieuwe hededaagse generatie bussen lijken wederom allemaal op elkaar en bieden alle mogelijke luxe, maar mooi, mij persoonlijk zeggen ze maar weinig. We gaan lekker met de foto’s beginnen.  http://en.wikipedia.org/wiki/Beulas

Beulas Ramón Beulas y Narcis Pujol 1934-1936

 

Een buitenmodel in samenwerking met GMC, Citroën, Pegaso en Beulas 1934-1936

 

Carroceria Beulas
Beulas 1937-1939

 

Beulas 1937-1939

 

Beulas 1954-1955

 

Beulas 1956-1958

 

Beulas 1963-1966
 Beulas 1967-1968

 

Beulas Pegaso 6030N 1974
Beulas Leyland Leopard by southlancs

 

Beulas Pegaso
Beulas Pegaso flota Vinolas Beulas

 

Beulas 1975-1977
Beulas 1975-1977

 

Beulas Pegaso 6042 1978 © César Arina

 

Beulas Mercedes Benz CANDIDOGC-5522-AC MINICLUB MB
Beulas Pegaso flota Remei gran ©Francisco Torrents

 

Beulas Sava Pegaso © José Burgos

 

Beulas 1980-1987
Beulas Cosmacar 12 Pegaso 6042 Eurocar (34fi) © AGutiérrez

 

Beulas Volvo NL © Alex Miedema
 Beulas Aura

 

Beulas Aura MAN
Beulas Cygnus

 

Beulas DAF 1988-1992

 

Beulas Beulas © Alex Miedema
 Beulas Eurorider C II A

 

Beulas Glory on a Volvo chassis

 

Beulas Juwel Scania K.113 © cyberdire
Beulas Eurostar 2008

 

Beulas eurostar C Mercedes Benz 2008

 

Beulas Eurostar Supra 15 2003
Beulas Stergo Spica (2010)

 

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.