Buses BEROUN Tjech Republic

Bussen BEROUN Tjechië

Beroun is een bus uit Tjechië. Tegenwoordig is het een onderdeel van Probe Bus. Dat bedrijf heeft zowel Beroun, KAROSA en Skoda gemaakt, en dat op veel verschillende plaatsen in Tjechië. Veel informatie kan ik er niet over vinden want als er al iets staat dan is dat in Tjechies, en uit de vertaling kan ik niets opmaken. Het gaat dus een reeks bussen worden die ik ga laten zien, sommige met aanhanger, en later bij Karosa en bij Skoda valt op dat ze veel ven elkaar weghebben, maar dan zijn we een stuk verder in het alfabet.

Beroun Oplegger achter een waarschijnlijk Skoda Truck
Beroun Open Bus
Beroun Open bus in zijn geheel
Beroun Probo Karlstejnbus 3
Beroun
Beroun, DOD Probotrans, RTO zájezdové II
Beroun-4s2-1554-mt
Beroun Probo Skoda Praque
Beroun, DOD Probotrans, Vlek autobusu RTO Anhänger
Beroun, DOD Probotrans

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.