Buses ARIÈS France

Bussen Ariès R66 Alongé 1924

Ariès is een type bus die door de gemeente Amsterdam in 1924 werd besteld. 9 stuks van het met Ariès en 9 van het merk Latil(later meer). Ik kan op het hele WWW maar 1 plaatje vinden en die is niet van beste kwaliteit.
http://www.tramamsterdam.com/wagenpark/busseries/serie6.htm

Ariès R 66 Alloné (via Technisch Bureau Tasche & Co., ‘s-Gravenhage) – Pennock & CO., ‘s-Gravenhage 1924 A’dam

In Frankrijk vond ik wel een auto van het merk Ariès uit 1907, en ook een plaatje van een Omnibus in Parijs met hetzelfde merk. Hier zullen we het mee moeten doen!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Ari%C3%A8s

Ariès Omnibus 12’14HP 1906 Parijs
Ariès Pennock Bus A'dam
Ariès Pennock Bus A’dam
VILLENEUVE LA GARENNE CAMION AUTOMOBILE MILITAIRE ARIES
VILLENEUVE LA GARENNE CAMION AUTOMOBILE MILITAIRE ARIES

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.