Buses ASQUITH UK

Asquith Logo
ASQUITH TROUWBUS 9 persoons A-FORD BOUWJAAR 1991

Het merk waar ik nu aan ga beginnen is een maker van Replica’s. Je komt deze wagens, trucks en bussen tegen op beurzen, als reclamevoertuig, als biertapvoertuig of als bus om van het ene naar het andere mooie plekje vervoerd te worden. http://www.asquithmotors.com/

Asquith Mascot Courtesy Bus

Ze begonnen ooit met een tweepersoonauto in 1898, en noemden hun eerst vier persoons auto al een busje. De replica’s kwamen pas in de zestiger jaren, en beginnen nu dus ook al oude te worden. 

Asquith Mascot is een replica bus gebaseerd op de Ford Model B
Asquith Motor Carr Palace2 2468cc 1992

Asquith Bridel Limousine

Asquith Bridel Limousine

Asquith Ijswagen Avtolavka sinds 1986

Asquith Ijswagen Avtolavka sinds 1986

Asquith Limobus

Asquith Limobus

Asquith Limousine

Asquith Limousine

Asquith Mascot Bus

Asquith Mascot Bus

Asquith mornflake_oats_van2

Asquith mornflake

Asquith Taxi Cab

Asquith Crème de la Crème

Asquith Taxi

Asquith Taxi

Asquith Yellow Blue

Asquith Yellow Blue

Dat was het alweer wat bussen aangaat van dit merk. Gegroet.

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.