Buses BEADLE England UK

Bussen Beadle Engeland
Beadle (1946) North Weald Essex UK

BEADLE een busbouwer uit Engeland die ook prachtige bussen heeft gebouwd.
Op de volgende site kun je daarover een nog uitgebreider beeld krijgen dan wat ik nu ga schetsen. http://www.sct61.org.uk/index/body/be

Beadle Rochesters with Commer running units new in 1957
Beadle B30F Bedford OB FWX547 1948
Beadle (1952) Duxford UK
Beadle (1953) Brighton UK
Beadle of Dartford 35 seater Leyland 1938 kffn446
Beadle FF
Beadle Commer TS3
Beadle B34F (received 1947 Beadle B32R body in ERU513
Beadle B35R Morris Commercial HYG-972
Beadle B..F (exC35C) Sentinel SLC4-35 HNT-49 1951
Beadle Commer Bus 1955
Beadle (1956) Brighton UK
Beadle H60R Bristol E HY-2391 1931
Beadle-Leyland rebuilds with C35F body alongside 1957 AEC Reliance NFN335 with Beadle DP41F body at Victoria Coach Station 1952
Beadle-Leyland rebuilt using parts from prewar Leyland chassis 1952
Beadle Commer Coach KPR-688 Bere-Regis
Beadle-Commer TS3 built in 1957 with Beadle C41F bodywork

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.