Buses BARKAS Germany

Stamp description Motif: Commercial Vehicles -...
Stamp description Motif: Commercial Vehicles – Ambulance Barkas B 1000 Issue Price: 5 Pf First Day of Issue: 1982-10-05 Circulation: 5.000.000 Michel-Catalog-Number: 2744 Scott-Catalog-Number: 2301 Auflage: 5.000.000 (Photo credit: Wikipedia)

Bussen BARKAS Duitsland

Barkas B1000 SMH Krankenwagen
Barkas Logo

BARKAS, het is geen grote bus, maar wel een bus, dus eerst had ik ‘m overgeslagen omdat ik nog maar nauwelijks plaatjes kon vinden. Toch bleek nadat Barreiros en alle andere stukken beginnend met een B al een stuk opgeschoten zijn nu wel mogelijk er een hoofdstuk aan te wijden.http://nl.wikipedia.org/wiki/Barkas_(auto) Deze auto, bus, truck werd in de voormalige DDR gemaakt. http://www.uwekaiser.com/hainichen/fahrzeugmuseum.htm

Barkas mit kampher Treffen Werdau 2005werdau

 

Barkas Ambulance toen nog met neus
Barkas Gevangenisbusje. Deze uitvoering kennen de meeste mensen nog wel.
Hierbij werd de 1000cc motor tussen bestuurder en passagier gezet en dit werd
een uiterst populair en sterk busje, en truck. Waar er heel erg veel van gemaakt
en verkocht zijn
Ambulance Barkas B1000
Barkas VolksPolizei auf der Ausstellung Oldtimer Welt Berlin

 

Barkas 4 person Truck

 

Ambulance Barkas B1000

 

Barkas B1000 FR-DL 10 (2-Takt) Bj. 1965
Barkas Kampeerauto

 

Barkas 1000 Treffen_Werdau

 

Barkas 1000 Wit Treffen Werdau

 

Barkas Kleinlössfahrzeug
Barkas Leichenwagen Hearse

 

Ambulance Barkas B1000

 

Barkas B1000 Kleinlössfahrzeug mit anhänger
Barkas Blue Dusk
Barkas Feuerwehr Bus
Trucks Barkas-wipedia
Bussen Barkas-b-1000-10-01

 

Barkas B1000 & Tatra 603 Skoda
Barkas mit Anhänger Treffen Werdau

 

Barkas B1000 Robur Wohnmobil
BARKAS TRAIN

 

Barkas B 1000 Krankentransport
Barkas B-1000, 1986

 

Barkas Blau Treffen Werdau

 

Barkas Kamper Treffen Werdau
Barkas brandweerbus met anhänger Treffen Werdau

 

Barkas B 1000 Flower Power Bus Berlin
Barkas militair busse Treffen Werdau
Barkas Grey 4 takt

 

Barkas SMH 2
Barkas B1000
Barkas Red Bus

 

Barkas Red White bus
Barkas Volkspolizei Treffen Werdau
Barkas+fertig+montiert

 

Barkas
Brandweer Trucks BARKAS B1000

 

 

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.