Buses ASKAM – Desoto – Dodge – Fargo Turkye

Bussen ASKAM DESOTO

 
Askam Logo
We gaan beginnen aan een merk wat in verschillende landen verschillende namen voor hun bussen hanteert. Aan de oorsprong staan Dodge en DeSoto. In Turkije heet dit merk Fargo, maar je komt ook bussen in de streken daar tegen onder de naam Askam.
http://explow.com/Askam_(trucks) Het is na eerst een concern te zijn geweest van Daimler, inmiddels een samenwerking tussen Toyota, Isuzu, Hino, Dodge, Desoto en ze maken van zware Trucks tot lichte busjes, pantservoertuigen maar ook bussen.
Askam AS 250 AWDM Tenteli-Kasa 4×4
  
Askam Dodge Desoto Fargo Thai Bus Bangkok 25-44 Dodge
Askam Desoto Fargo Schoolbus 1967
  
Askam » DeSoto AS250 D – WD Turkije
Askam Fargo Desoto Thai Bus 1965 Bangkok 54-3 Fargo
  
Askam Desoto Thai Bangkok Bus 46-22 open
Bussen Askam PikiWiki Israel 3691 BUS
Askam PikiWiki Israel 3691 BUS 1946
  
Askam DeSoto AS250 D – 4WD open bus
Askam Dodge Fargo Desoto Open Bus
  
Askam Fargo Desoto Bangkok Thai Bus 1960 AXX-Xb HB ?
 
 

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.