Buses bodybuilder AYATS Gerona Spain I

Bussen AYATS Spanje I

Opnieuw een groot hoofdstuk, zo aan het eind van de eerste letter van het alfabet. Het heeft me enorm verwonderd hoeveel busmerken beginnend met een A er zijn. Dit is echt het laatste grote hoofdstuk met een prachtige historie. De bussen die ze nu maken lijken veel op alle huidige bussen die er rondrijden, maar het is nog steeds een veel gebruikt en populair bussenbouwbedrijf uit Spanje. http://en.wikipedia.org/wiki/Ayats

Onbekend van wanneer deze advertentie is maar aan de bus te zien knap oud. Kijk naar het telefoonnummer!!
Ayats Pegaso Diesel vb
Ayats Pegaso Diesel Arriere 1957sp2
Ayats Leyland Gran Pullman 1952 bg8
Ayats Chevrolet Classic 1933
Ayats Chevrolet bus (bodywork Ayats) Soler i Sauret, 1933
Ayats Leyland 1961zq4
Ayats Pegaso Bus
Meeste Pegaso bussen werden voorzien van Ayats Opbouw en onderstel, maar ook Seida, Beulas, ENASA waren busbouwers in die tijd. Die komen later aan de beurt.
AYATS PEGASO Sla Lourdes 8570463 orig
Pegaso 5031L Ayats 1969
PEGASO Z-408
Pegaso matriculado en mayo de 1958 AYATS
Ayats Pegaso Pullman 1956
Ayats Atlas 6×2 in Kraków
Ayats Diana – Deutz
Ayats Bravo City (2008) UK
Ayats Atlantis, Hatts Coachess
Ayats Alfa Romeo 2 Pegaso 5061 carrossat per Ayats el 1964, original de J.Roig
Ayats Apolino met Iveco motor
Ayats Bravo Cabrio
Ayats Atlantis Londen UK
Ayats Certovica 10 Slovakia 13
Ayats EC-292-WM
Ayats Bravo 1 coach on a Scania chassis

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.