Buses BMMO England UK II

Bussen BMMO England II

Nog verder terug in de historie:

BMMO Tow Bus
BMMO SOS QC built in 1927 with a Carlyle 30-seat body
BMMO SOS QL from 1928, Brush body. Withdrawn 1938
BMMO sos son
BMMO SOS DON 1935
BMMO SOS IM6 new in 1931 with Brush B34F body
BMMO SOS ODD ex S. 1925
BMMO SOS DON new in 1935 with a Brush B36F body
BMMO SOS DON with Brush B36F body new in 1935 and later
rebuilt by Carlyle. Withdrawn in 1953
BMMO SOS SON from 1938 with English Electric B38F body
BMMO SOS FEDD 2225, FHA207, from 1938 with a Brush H30-26F body
BMMO-MCW S10 of 1950 is seen in its final days in the Driver Training fleet
BMMO type C5, built in 1958
BMMO S17 with Willowbrook B52F body
BMMO S23-BMMO Midland
BMMO S21 town by Leyland Tiger 1978
BMMO S15
BMMO S17 number 5480 Willowbrook B52F bodywork wa carried
by Midland Red, 6480HA, new in 1964 which was seen in Nuneaton

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.