TUG Convention Rotterdam The Netherlands April 2005

English: Netherlands: Rotterdam, ECT waalhaven...
English: Netherlands: Rotterdam, ECT waalhaven at night. (Photo credit: Wikipedia)

Sleepboten Sleepbotenconventie Rotterdam april 2005

Kustwacht de Waker
De Interlude II
De Nostalgie
Stoomfluitconcert de Roek
 Een sliert komende schepen
De Kent
Een show van de Titan III
 De En Avant 27 & de Multratug 12
ZP Chandon
 De Smit Eerland 4 bijgewerkt
De Smit Loire in actie
De Switzer Marken komt in actie
Enorme milieuvervuiling
Violence
Manouvres
Chaos en smoke 2
De Smit Owena uit Nassau
Thetis tegen de Fairplay 27

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4198426725245.2185008.1422084541&type=1&aft=4198519087554&l=479923506a

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

2 thoughts on “TUG Convention Rotterdam The Netherlands April 2005”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.