Buses Bodybuilder AERFER Italy

Bussen AERFER

Aerfer Acft 2003 FIAT 412 2003 Florence italy
Aerfer Metropol 1955
Aerfer Metropol 3x Piani Bologna
AERFER (FIAT 412-1 based) double deck bus in city center 1955 Firenze Italy

Vandaag komen we bij een Italiaanse Dubbeldekker Bus. Ontwikkeld begin vijftiger jaren en helaas was dit merk geen lang leven beschoren. Desalniettemin was het een erg mooie sterke bus met een zware FIAT motor. http://en.wikipedia.org/wiki/Aerfer Oorspronkelijk was de maker een vliegtuigfabrikant maar ook hun bus was zeer de moeite waard. Er zijn maar verdacht weinig foto’s van vindbaar op het wereldwijde Web. Ik denk dat ik na een stevige speurtocht de mooiste wel kan laten zien !!

AERFER Naples Aeroplanebuilder bus from Italy
 Aerfer VE 111 Metrol
Aerfer Fiat 412 Overblijfsel
Aerfer 1980 Roberto Amori

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.