Buses BEDFORD I GB UK

Bussen Bedford GB I

Bedford Town Bridge, waar het merk Bedford dus niets mee van doen heeft. Wel een mooie brug voor de afwisseling.

Bedford, een merk met een onstuitbaar aantal modellen en uitvoeringen. Ik weet nog niet of alles in een, twee of drie hoofdstukken gaat passen. Je komt Bedford overal ter wereld tegen en ook al heel lang.

Bedfordlogo
Bedford Ambulance Crest

Ook het soort bussen verschilt enorm, van bestelbusjes, ambulances tot campeerbussen tot bussen coaches en aanhanger bussen. Ik weet ook nog niet waar ik beginnen ga. Misschien gewoon in de volgorde dat ik de foto’s verzameld heb. http://en.wikipedia.org/wiki/Bedford_Vehicles Hier leer je dat het merk origineel afkomstig is van Vauxhall, en gestart is in Luton UK in 1930. In 1986 is de laatste Bedford gemaakt. Bedford heeft dus niks te maken met de plaatsen Bedford UK en Bedford Canada.

BEDFORD 14 HB4060
BEDFORD 14 LTA 904
Bedford
Bedford Plaxton Consort Bus Brochure 1956
Bedford 10 NL NB-16-10
Bedford L-10828 B
Bedford 20 seat Plaxton Embassy
Bedford 350 India
Bedford 1627 India
Bedford 1627 India 2
Bedford 1951
Bedford 2255
Bedford 666 India
Bedford 1971. 3.3 litres six-cylinder
Bedford AEC Debono (1948) Valletta Malta
Bedford 1155 India
Bedford komt uit Cyprus
Bedford Hebridean Tour 603 CYS
Bedford DEN OUDSTEN MODEL 1936
Bedford Den Oudsten1936
Bedford DEN OUDSTEN MODEL 1936
Bedford B-10793 NL
Bedford B-24997 en B-24360 carrosserie Hainje, bouwjaar 1949. Parknummers LABO 11 en 9
Bedford  OWLD Allan 1945
Bedford Barnaby (1948) UK
Bedford OLBD50 carr Verheul GTW21 M-37472 1946 NL

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.