Buses BECK Ohio USA

Bussen Beck USA Ohio

C.D. Beck was a busbuilder in the States. Een maker van bussen met klasse. Het bedrijf werd gesticht door C.D. Beck in Sidney Ohio in 1934. Het bleef zelfstandig tot 1953 toen Ahrens Fox Fire Engine Company het kocht. Dat werd geen succes want MACK kocht het bedrijf in 1956 alweer om het in 1958 alweer definitief te sluiten. Ze hebben ongeveer 3150 bussen geproduceerd.

Beck 927 Gotfredson 51 Prairie Transportation Company Regina Cnd Marine & Railway Magazine
Beck Airstream Coach Bodies 1935
Beck AD Sidney Ohio
Beck dixie coach 1939
Beck Steeliner Missouri Pacific Transportation Co. 401
Beck Silverliner Queen 1949 + Cummins Diesel
Beck Steeliner II 1946 Ad
Beck Bus Factory Photo Black & White Lines 1939
Beck 1948 Ad
Beck Star performer 1946 Ad
Beck Fagel Beck
Beck Ad 1947
 Beck Airglide Cruiser 1955
Beck 60 22319 Sydney
Beck 5000 Super Steeliner 1951
Beck 9600
Beck Aviso El Mercurio1950 Beck Buses Diesel Bus
Beck DH-1040 Brooks Bus Line Inc 114 1955
Beck hf
Beck 9600Alt
Beck in new Plant Sidney Ohio
Beck Mainliner Bus Magazine Ad 1948
Beck Dixie Driveaway coaches 1955

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.