Buses AEROBUSES

Bussen AEROBUS

Aerobus China Cnst Weihai 03
Bovenstaande was alleen maar een plan. Hier is het nooit van gekomen.
Aerobus Mannheim Duitsland
Aerobus Quebec Canada
Aerobus Technologie suspension-yellow Mannheim

AEROBUS is niet echt een merk. Je komt het op het WWW tegen als bedrijf met snelle bussen die vaak de verbinding verzorgen tussen vliegvelden en metropolen, maar ook vaak als benaming van “luchtbussen”, waarvoor in de wereld al veel plannen zijn geweest, maar tot echte uitvoering van monorail achtige hangbussen die door de lucht zweven zie je eigenlijk alleen in het echt in Duitsland in Mannheim en er is in Quebec Canada ook een klein stukje gerealiseerd. Wel zijn er in Japan monorails en Metros en sneltrams zie je de laatste jaren ook steeds vaker. In dit hoofdstuk hou ik het bij echte Aerobussen.

Aerobus sobre chasis Scania
Aerobus 4×2 Scania 112
Aerobus Bundesgartenschau Mannheim 1975
Aerobus Bundesgartenschau Mannheim 1975 met Frau Antje Käse aus Holland
Aerobus 2 USA
Aerobus Mannheim over de Nekkar
Aerobus idee voor Washington 1
Aerobus Scania Argentina 009

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.