Buses Adi Putro Indonesia

Bussen Adi Putro Indonesië

Adi Putro Apron Vliegveldbus

Vandaag gaan we richting Indonesië. Kunnen we zeggen dat het om een specufiek busbedrijf gaat, neen, maar het is wel een grote busbouwer. Ze bouwen de bus met allerlei onderdelen uit de hele wereld, maar het is vaak een samenwerking met busbouwers uit de hele wereld. Marcopolo is een grote, maar ook allerlei verschillende motoren zie je in hun bussen terug. Chinese of Japanse als Hino of Mitsubishi, maar ook Mercedes, Daf, Volvo en dergelijke kom je er in tegen.

Adi Putro karosseri Shantika Hino
Adi Putro Royal Coach Setra-serie (2008) Indonesië

Maken ze mooie bussen? Ja dat is aan iedere kijker zelf. Je hebt ze in allelei soorten luxe en maten, en persoonlijk zie ik niet echt veel karakter, maar dat heb ik eigenlijk met de meeste moderne bussen.

Adi Putro Karoseri New Travego
Adi Putro Marcopolo Hino RK8

Ik hou het hierbij, want de meeste andere foto’s die er van Adi Putro bussen zijn lijken op elkaar. Ik ga werken aan een volgend hoofdstuk. Gegroet.

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

One thought on “Buses Adi Putro Indonesia”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.