Buses AM GENERAL USA I

New Flyer Industries
New Flyer Industries (Photo credit: Wikipedia)

Bussen AM General I

Nu naar the United States of America. Het merk wat de meeste Europeanen kennen van de Hummer, een enorme slurper met een kolk in de tank veel gebruikt door het Amerikaanse leger en bijvoorbeeld bij CSI Miami. Naast militaire voertuigen maken ze ook al sinds 1903 bussen. http://en.wikipedia.org/wiki/AM_General#Articulated_buses Dit is een merk wat tot op de dag van vandaag bussen maakt. De oudere bussen zijn mooi, maar de huidige generatie is net als in Europa veel van hetzelfde. Strak en zuinig, maar mooi Ho maar. Ik denk dat ik vandaag maar een de boel omdaraai en van Nieuw deel I, lelijk naar Oud toewerk. Deel II

AM General New Flyer Excelsior 9
AM General New Flyer Excelsior 22
AM General New Flyer Excelsior 15
AM General New Flyer Hamilton
AM General New Flyer Windsor
AM General New Flyer D40LF
AM General New Flyer EMX
AM General New Flyer Fairfax
AM General New Flyer IFR Vancouver
AM General New Flyer Excelsior 8
AM General New Flyer BC Transit
AM General New Flyer Valley Metro
AM General New Flyer DE60LF
AM General 1984

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.