Buses ALFA ROMEO Italy II

Alfa Romeo logo
Alfa Romeo logo (Photo credit: Wikipedia)

Bussen ALFA ROMEO II Italy

ALFA ROMEO 110 A del 1935

Nu komen we bij de Alfa Romeo Bussen met een grotere afmeting. De eerste hierboven komt uit 1935, maar als ik me niet vergis heb ik nog oudere. Het is een fantastische variatie aan te gekke ontwerpen uit verschillende deccenia. Geniet ervan. 

ALFA ROMEO 350A VIBERTI FORSE
Alfa Romeo 110A interurbani carrozzati Caproni, costruiti nel 1950 per l’ATM di Milano
Alfa Romeo 110AF SIAI
Alfa Romeo BUS 902AS Siccar
Alfa Romeo Mille 8021 ANM Napoli small
Alfa Romeo 140A Articolato
Alfa Romeo 430RE Autobus Fiat 626 RN
Alfa Romeo 900 nell’allestimento Gran Turismo GT
Alfa Romeo 110AF Piaggio
Alfa Romeo 430 A carrozzato da Barbi
Alfa Romeo 500 EIAR
ALFA ROMEO 902 AU E 902 AS 1957
Alfa Romeo 900A SICCAR
Alfa Romeo Mille Pistoiesi
Alfa Romeo 900A Lungo 1958
Alfa Romeo 1000 (Mille) Aerfer FI 711.2 OCREN trolleybus in Naples
 ALFA ROMEO 900 A – 900 AU 1952

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.