Buses ALFA ROMEO Italy I

English: Alfa Romeo Autotutto F12 as ambulance...
English: Alfa Romeo Autotutto F12 as ambulance (1967, cylinder 4R, 1290 cm3) (39. AvD Oldtimer-Grand-Prix, Nürburgring 12.-14.08.2011) Deutsch: Alfa Romeo Autotutto F12 als Krankenwagen (Baujahr 1967, Zylinder 4R, 1290 cm3) (39. AvD Oldtimer-Grand-Prix, Nürburgring 12.-14.08.2011) (Photo credit: Wikipedia)

Bussen ALFA ROMEO I

Alfa Romeo P5 Autotutto 1954
Alfa Romeo F12

Ik dacht bij Alfa Romeo altijd aan sportieve auto’s en ik heb tijdens mijn vakanties met mijn ouders ook wel eens Alfa vrachtwagens en busjes gezien, maar wist niet van het bestaan van autobussen en trolleybussen. Er blijken er heel veel gemaakt zoals ik ga laten zien. Zoiets als hierboven stond altijd bekend als zwaar roestig en Italiaans. Vandaar dat dit ook een deel word met meerdere hoofdstukken. Zoals hier links een mooie ambulance, met rechts de binnenkant. Vandaag laat ik het nog alleen bij allerlei kleine busjes zoals ik ze kende!

Alfa Romeo Ambulance bus Reg8627
Alfa Romeo Kampeerbus Reg NL9688 bus 1960
Alfa Romeo Fadisa advert
Alfa Romeo Reg 7654 1958
Alfa Romeo press intro 1954
Alfa Romeo Service RegCH  1960
Alfa Romeo Reg F12A12 standard body range
Alfa Romeo Romeo 2 Autotutto

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.