Bussen ACF-Brill

Canadian Brill

http://en.wikipedia.org/wiki/J._G._Brill_Company
http://btco.net/Vehicles/Brill/

ACF BRILL zie ook bovenstaande link onder de A
1948 Atlantic City ACF-Brill C-10 Jitney Bus, New Hampshire and Pacific
ACF BRILL Trolley Trackles
Brill-Prentice
ACF BRILL richting Honolulu
Brill 2200 series of Canadian Car Brills
Brill Bus (1957) SA
ACF Brill Bus Brochure 1940
Brill 2100 series of Canadian Car Brills operated by BC Hydro Transit. 1973
 Brill Bus Can
Brill Bus of the 1947 Canada
Brill highway Coaches 37
Brill trolley brill sau paulo
JG Brill History
Philadelphia ACF-Brill trolleybus 215 on route 79 in 1978

Tot zover, zie ook onder ACF

Bussen ACF-Brill

Ik ga nu beginnen aan mijn tot nu toe grootste hoofdstuk over het merk ACF 


ACF Brill 1930
ACF Brill model 37-P 1938
 ACF Brill 29-P 1940
ACF Brill 37PB 1941 NorthernTrails
ACF Brill Conversion Bus 1947
American Car and Foundry 1899-present – ACF Brill 1944-1954- CCF Brill – Fort William (Thunder Bay), Ontario, Canada 1947-1952? – J.G. Brill – Philadelphia, Pennsylvania 1869-1944 en de daarmee onmogelijk niet te noemen firma Brill      Brill Company 
ACF Model 37PB Inter-City Lines, Paterson NJ 1942

ACF BRILL H-9 Greyhound 1935 >

ACF Brill ICOX-001 Prototype <Transcontinental Bus System 10 1950

ACF-Brill Model C-44 1947>
< ACF Brill IC 37 1945
Acf Brill C36 1946

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.