Buses ERF England

Buses ERF England

ERF

founded bij FODEN

First they made Trucks and Buses were never their first business.

Erf doesn’t exist anymore. In 1996 Western Star bought them, and MAN followed in 2000.

Now they make only trucks with MAN & Cummins Motors.

1977 Erf or Foden mt17825 george sh827

1977 Erf or Foden

1984 sats Erf mt70040 mlmsbury sl

1984 sats Erf 2004 Erf sd dbn cd

2004 Erf

African ERF 20

African ERF 20

African ERF 23

African ERF 23

Bussen ERF E10 Trailblazer ACY 981. Chassis No.75903

Bussen ERF E10 Trailblazer ACY 981. Chassis

Bussen ERF E10 Trailblazer ACY-985. Chassis No. 81190

Bussen ERF E10 Trailblazer. LCY-948. Chassis

Bussen ERF Trailblazer the fuel fighter

ERF Trailblazer the fuel fighter

erf 3074

Erf 3074

ERF CUMMINS 180

ERF CUMMINS 180

ERF images

ERF images

ERF plp198t

ERF plp198t

ERF UNICAR

ERF UNICAR

That was it already. Nothing Beautiful or Old available.

Filed Under: BUSESCumminsEnglandERFFODENMANUKWestern Star

Author: Jeroen

In Dutch, my homelanguage: Ik ben Jeroen, tot januari 2015 was ik al dik 26 jaar werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis in een stad vlakbij Werelds grootste havenstad Rotterdam. Eerst als verpleegkundige/begeleider op high care, later op afdeling dubbeldiagnose (verslavingen) en ook nog een tijdje als administratief medewerker. Ik heb een spierziekte "Poli Myositis" (alle spieren zijn ontstoken) daardoor weinig energie. Sinds augustus 2015 is daarbij de diagnose Kanker gesteld, en ben ik helemaal arbeidsongeschikt geworden en zit middenin de behandelfase. Gelukkig ben ik daarnaast getrouwd, vader, en opa, en heb de nodige hobby's. Een daarvan is transportmiddelen verzamelen en daarmee een blog schrijven. Dit blog begon met bussen, maar nu komen ook sleepboten, auto's trucks en dergelijke aan bod. Kijk en geniet met me mee, reageer, en vul gerust aan. Fouten zal ik ook graag verbeteren. In English: I'm Jeroen, till januari 2015 I was already 26 years working as a nurse in a psychiatric hospital, near Rotterdam, Worlds biggest harbour with more than 98 nationalities living within it's borders. First I worked on closed high care ward and the last years on a ward with mainly addicted people. I liked my work very much. In 2007 I got ill. I got the diagnose Poli Myositis, a musscle dissease. Al my mussles are inflamed. And last august I got another diagnose. Cancer. It's plaveicelcel carcinoma and treated with Chemo and radioation. So I've even less energy than the last years. Still I try to make something of my life and the blog is helping with surviving with some pleasure.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.